Mecanitzats Muntada continua promovent i promocionant l’esport del motor, en aquesta ocasió formant part de l’equip Sherco Oficial amb Lorenzo Santolino com a cap de files.

El pilot de Salamanca, que va rubricar una excel·lent 6ª posició general el 2021, ha acabat l’edició de 2022 en una 11ª posició, en la que casualment, la diferència de temps amb el guanyador ha estat pràcticament la mateixa en ambdues ocasions (58 min).

Santolino va començar el Dakar amb molt bon peu però durant la mateixa primera setmana, va acabar cedint posicions fins a situar-se fora del top 10 i perdent minuts respecte Sunderland.

El salmantí de Sherco es va mantenir a dalt a les primeres etapes de la segona setmana, aconseguint ser 5è a la 7a etapa, ficant-se junt amb Barreda de nou a la lluita pel podi.

Tot i això, a la 9a etapa va cedir molts minuts i posteriorment va ser sancionat amb 15 minuts per canviar de motor. El pilot de Sherco va perdre tota opció a un top 5, caient fins a la 12a posició de la general, Zona de la taula per la qual va estar lluitant fins al final.

Ja amb el motor nou, Santolino va fer les darreres etapes a molt bon ritme, situació que el va permetre finalitzar 11è, a 58’26’’ del guanyador.